Verzekering

Uw fiets met een veilig gevoel achterlaten?

 

Bij ons kunt u uw fiets voordelig verzekeren. Wij werken samen met ANWB en ENRA verzekeringen.

 Met de fietsverzekering van de ANWB of zijn zowel nieuwe als tweedehands fietsen goed verzekerd. Voor elektrische fietsen gelden extra gunstige voorwaarden.
Met de fietsverzekering van de ANWB heeft u altijd de juiste dekking. De ANWB fietsverzekering biedt de keuze uit twee dekkingen: Basis en Compleet.

De Basisdekking verzekerd schade als gevolg van diefstal van de fiets of een poging daartoe. Als de fiets in de eerste drie jaar wordt gestolen, wordt 100% van het verzekerd bedrag vergoedt.

De Compleet-dekking dekt diefstal, maar ook schade aan uw fiets door een ongeval of valpartij. Met deze dekking bent u tevens verzekerd van rechtsbijstand bij het verhalen van schade en krijgt u een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval met uw fiets. Deze dekking heeft naar keuze een looptijd van 3 of 5 jaar. Ook is een doorlopende verzekering mogelijk!

Blijven Fietsen Verzekering
Je kunt ook kiezen voor de ANWB Blijven Fietsen Verzekering. Op basis van een track&trace-zender kan je fiets worden teruggevonden, mocht deze worden gestolen. De Blijven Fietsen Verzekering is exclusief verkrijgbaar bij ons in de winkel. Klik hier voor meer informatie.


ENRA heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike:

ENRA Basis
ENRA Plus
ENRA Optimaal
Zo kiest u zelf wat u verzekert én tegen welke prijs u dit verzekert. Hieronder ziet u het verschil tussen de dekkingen in een overzicht.

Als u meer uitleg wilt over over de verschillende dekkingen, klik dan hier.