Lease

Uitleg Private Lease

Er  bestaat er een groot verschil tussen "private lease" of lease via de werkgever. Dit komt doordat bij lease via de werkgever, de grootste kosten voor de werkgever zijn. De werknemer betaald alleen de 7% bijtelling. Alle andere kosten worden dus door de werkgever gedragen. Voor de werkgever kan dit gunstig zijn omdat hij daardoor fiscale voordelen kan genieten. 
 
In het geval van Private Lease draagt u alle kosten zelf en wordt het verhaal ook heel anders. Hieronder vindt u een voorbeeld van de kosten voor Private Lease. In dit bedrag zitten alle voorkomende kosten verdisconteerd (zoals verzekering, onderhoud en reparaties). Looptijd is altijd 36 maanden, en na de looptijd mag u de fiets voor een zeer schappelijk bedrag overnemen, of kiezen voor een nieuwe. Een voordeel van leasen is dat u nooit voor verassingen komt te staan qua kosten en geen hoge aanschaf kosten hebt!
 
 
Voorbeeld 1: Trek District 4 400wh €2799 advies verkoop
Bedrag per maand wordt: €103.23
image.png
 
 
 
Voorbeeld 2: Vogue Basic Adviesprijs €1149
Bedrag per maand: €51.25
image.png
 
 
Voorbeeld 3:Trek District 1 300wh  adviesprijs: €2099 
Bedrag per maand: €80.65
image.png
 
 

SprayPay


Als u graag toch gelijk eigenaar van de fiets wilt worden, kunt u ook kiezen om een fiets aan te kopen met SprayPay. Dit is een service die wij aanbieden om de kosten van de aanschaf te verspreiden. Dit is "op z'n hollands gezegd" kopen op afbetaling. 
Met SprayPay kun je aankopen gespreid betalen. Erg handig als de aankoop even niet goed uitkomt of als je niet al je spaargeld wil besteden.
Je kan bij SprayPay kiezen of je de aankoop in 12,18,24 of in 36 maanden wil betalen. Zodra je aangeeft via SprayPay gespreid te willen betalen, beoordelen wij aan de hand van een aantal checks, razendsnel je aanvraag.
Deze beoordeling vindt online plaats. Lange aanvraagtijden kennen we niet. Binnen enkele seconden weet je of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag akkoord dan kun je meteen genieten van je aankoop, alleen de levering nog even afwachten.

 

Zakelijk Lease

Wordt aan gewerkt. Bel ons voor meer informatie!