Klever Speed Pedelec

VORM VOLGT FUNCTIE


De Klever Speed pedelec zijn gemaakt om u continu op hoge snelheid te houden. Hierdoor zijn ze beter geschikt als speed pedelec dan een speed pedelec met een middenmotor. De fietsen die met een middenmotor uitgevoerd zijn hebben vaak te weinig power om u op snelheid te houden. De Bosch performance line speed heeft bijvoorbeeld maar 350 watt, terwijl het topmodel van Klever 800 watt heeft. Dit voelt u heel goed in de ondersteuning. 
 

HUIDIG AANBOD KLEVER 


De accu's die wij bij de Klever Speed pedelecs leveren zijn de grootste en de beste van de markt. Klever levert resp. 850 wh of 1200 wh accu's. Dit geeft voldoende stroom om je met een onbezorgd gevoel naar je werk te laten fietsen. Omdat de Klever x-speed serie zoveel power levert is een grote accu ook wel nodig. 
Klever fietsen zijn geen gewone e-bikes. We hebben geen bestaande technologieën met elkaar gemengd, door bijvoorbeeld motoren en accu’s toe te voegen aan gewone fietsframes. Bij ons in de winkel hebben we altijd verschillende modellen x-speed klever speed-pedlecs staan. Deze mag u uiteraard testen. Dit kan zelf op uw eigen traject, om te zien of de fiets u ook echt bevalt. Wij ontwerpen onze frames specifiek voor ons exclusieve BIACTRON achteraandrijf motorsysteem dat door de eenvoudigheid van direct-drive stiller, krachtiger, robuuster
en betrouwbaarder is dan de meeste middenmotor systemen