Stromer ST2 Belt aanbieding

Stromer ST2 Belt

De Stromer ST2 Belt is een speed-pedelec die bekend staat om zijn betrouwbaarheid, prestaties en comfort. Deze speed-pedelec is uitgerust met een riemaandrijving, wat betekent dat er geen ketting nodig is. Dit maakt de speed-pedelec onderhoudsarm en zorgt voor een soepele en stille rit.

De Stromer ST2 Belt heeft een krachtige motor die je moeiteloos naar snelheden tot wel 45 km/u brengt. Met een actieradius van 40 tot 120 kilometer kun je lange afstanden afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen van de batterij. De speed-pedelec is ideaal voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik.
 

Een van de belangrijkste kenmerken van de Stromer ST2 Belt is de riemaandrijving. Deze riem is duurzaam, schoon en stil. In tegenstelling tot een traditionele ketting, hoeft de riem niet gesmeerd te worden en is hij bestand tegen slijtage. Dit betekent dat je minder tijd hoeft te besteden aan onderhoud en meer tijd kunt besteden aan het genieten van je rit.

De Stromer ST2 Belt is ook uitgerust met geavanceerde technologieën die je rit veiliger en comfortabeler maken. Zo heeft de speed-pedelec een geïntegreerd verlichtingssysteem dat ervoor zorgt dat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Daarnaast heeft de speed-pedelec hydraulische schijfremmen die zorgen voor krachtige en betrouwbare remprestaties.

Wat betreft het design, heeft de Stromer ST2 Belt een strak en modern uiterlijk. De speed-pedelec is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw stijl past. Het frame is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor stabiliteit en duurzaamheid.

Kortom, de Stromer ST2 Belt is een geweldige speed-pedelec met een riemaandrijving die perfect is voor woon-werkverkeer en dagelijks gebruik. Met zijn betrouwbaarheid, prestaties en comfort zal deze speed-pedelec je zeker niet teleurstellen.

Configureer hier de Stromer ST2 Belt voor de scherpste prijs!

Bekijk en bestel de fiets in onze webshop!

 

#HereToChange