Klever X-Speed 2022 Flame red Large UITVERKOCHT
Klever X-Speed 2022 Flame red Large UITVERKOCHT

Kentekenplaat houder (NL)

Klever X-Speed 2022 Flame red Large UITVERKOCHT

Klever X-Speed 2022 Flame red Large, 1200wh accu
6.499,
4.999,
U bespaart 23% 5 varianten

Productvarianten

Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken

Beschrijving

Klever X-Speed 45 Speed-pedelec. 2022 model.
 
Standaard met de grootste 1200wh accu en 5A snellader.
 

Wij kunnen de volgende modellen direct uit voorraad leveren:

X-Speed - Flame Red - Maat M
X-Speed - Flame Red - Maat L -UITVERKOCHT
X-Speed - Dark Grey - Maat M
X-Speed - Dark Grey - Maat L - UITVERKOCHT

Wij kunnen de fiets op Nederlands kenteken afleveren en op naam zetten (kentekenkosten €100). Ook levering naar België is geen probleem.
 
Klever staat bekend om zijn zeer krachtige en stabiele e-bikes en speedpedelecs. De ondersteuning is zo sterk dat met het grootste gemak de maximumsnelheid kan worden bereikt. De maximumsnelheid voor dit model is 45 km/. Ook de accucapaciteit behoort tot de grootste in zijn klasse. Met de 1200wh accu heeft u een erg grote actieradius. Met deze voordelige speedpedelec kunt u op maximaal vermogen wel 60 kilometer halen. Omdat wij deze Klever X-Speed 2022 in de aanbieding verkopen heeft u een sterke en betrouwbare speed-pedelec voor weinig geld. De Klever X-Speed 2022 verkopen wij geheel nieuw en met volledige garantie. Bij Klever krijgt u (na aanmelding op de officiele website) 3 jaar garantie*.

Als u deze Klever X-Speed 2022 wilt kopen kunt u hem met een vertrouwd gevoel online bij ons bestellen. Nadat u de bestelling heeft gedaan nemen wij altijd nog contact met u op om alles door te spreken. We bespreken dan of u eventueel nog accessoires gemonteerd wilt hebben. Ook vragen we naar u lichaamsmaten, zodat we de fiets al op uw lengte kunnen afstellen.
Wij zijn de grootste Klever dealer van Nederland!

Deze Klever X-Speed 2022 wordt standaard geleverd zonder vast ringslot. Wij kunnen deze echter wel voor u monteren. Dit is voor dagelijks gebruik een onmisbare optie.
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen

Captcha aan het laden...
Versturen

Verwante producten