Klever X-Speed 2022 Dark Grey Large, UITVERKOCHT

Beschrijving

Klever X-Speed 45 Speed-pedelec. 2022 model.
 
Standaard met de grootste 1200wh accu en 5A snellader.
 

Wij kunnen de volgende modellen direct uit voorraad leveren:

X-Speed - Flame Red - Maat M
X-Speed - Flame Red - Maat L -UITVERKOCHT
X-Speed - Dark Grey - Maat M
X-Speed - Dark Grey - Maat L - UITVERKOCHT

Wij kunnen de fiets op Nederlands kenteken afleveren en op naam zetten (kentekenkosten €100). Ook levering naar België is geen probleem.
 
Klever staat bekend om zijn zeer krachtige en stabiele e-bikes en speedpedelecs. De ondersteuning is zo sterk dat met het grootste gemak de maximumsnelheid kan worden bereikt. De maximumsnelheid voor dit model is 45 km/. Ook de accucapaciteit behoort tot de grootste in zijn klasse. Met de 1200wh accu heeft u een erg grote actieradius. Met deze voordelige speedpedelec kunt u op maximaal vermogen wel 60 kilometer halen. Omdat wij deze Klever X-Speed 2022 in de aanbieding verkopen heeft u een sterke en betrouwbare speed-pedelec voor weinig geld. De Klever X-Speed 2022 verkopen wij geheel nieuw en met volledige garantie. Bij Klever krijgt u (na aanmelding op de officiele website) 3 jaar garantie*.

Als u deze Klever X-Speed 2022 wilt kopen kunt u hem met een vertrouwd gevoel online bij ons bestellen. Nadat u de bestelling heeft gedaan nemen wij altijd nog contact met u op om alles door te spreken. We bespreken dan of u eventueel nog accessoires gemonteerd wilt hebben. Ook vragen we naar u lichaamsmaten, zodat we de fiets al op uw lengte kunnen afstellen.
Wij zijn de grootste Klever dealer van Nederland!

Deze Klever X-Speed 2022 wordt standaard geleverd zonder vast ringslot. Wij kunnen deze echter wel voor u monteren. Dit is voor dagelijks gebruik een onmisbare optie.

Klever X-Speed 2022 Dark Grey Large, UITVERKOCHT

Klever X-Speed 2022 Dark Grey Large, 1200wh accu
6.499,
4.999,
U bespaart 23% 5 varianten

Productvarianten

Op voorraad in de winkel
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen

Verwante producten