Trek FX Sport Carbon 4 S Dark Aquatic/Carbon Smoke NA

Specificaties

Jaar 2021
Merk Trek

Beschrijving

FX Sport 4 is een carbon fitness-fiets voor rijders die de snelheid van een lichte racefiets willen met het comfort en de controle van een vlak stuur. Een IsoSpeed decoupler verhoogt het comfort op ruwe wegen en de 1x11-aandrijving vereenvoudigt het schakelen zonder dat het versnellingsbereik wordt ingeperkt. Daarom is deze uiterst sportieve fiets ideaal voor zowel solotrainingen als snelle groepsritten.

Je bent klaar om flink kilometers te gaan maken en je prefereert het gevoel van een vlak stuur boven dat van een racestuur dat standaard gemonteerd zit op veel racefietsen. Voor jou zijn comfort en prestaties even belangrijk en je wilt de eenvoud van een 1x-aandrijfsysteem.

Een lichtgewicht OCLV Carbon frame met comfortverhogende IsoSpeed decoupler, een Shimano GRX 1x11 aandrijving met breed versnellingsbereik, Shimano hydraulische schijfremmen voor weersonafhankelijke remkracht, een l...

Trek FX Sport Carbon 4 S Dark Aquatic/Carbon Smoke NA

Trek | FX Sport Carbon 4
1.899,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen