Electra Loft 7D EQ Ladies' M Cream NA

Specificaties

Jaar 2022
Merk Electra

Beschrijving

Dit is jouw stad. Beweeg mee met de flow. De Loft™ 7D is een lichtgewicht forenzenfiets die de fun in het woord functionaliteit benadrukt. De 700c-wielen en een rechtop zitpositie met naar voren geplaatste voeten, zorgen samen voor een optimale snelheid, comfort en controle. Deze moderne klassieker is gebouwd voor puur rijplezier. Hij is licht. Hij is duurzaam. Hij is comfortabel en is ontworpen voor zwaar stadsgebruik.

Er zijn nog zoveel plekken waar je naartoe wilt. De Loft 7D is een betrouwbare forenzenfiets die je ernaartoe brengt. Deze lichte en betaalbare fiets is uitgerust met een lichtmetalen frame, 7-speed aandrijving en spatborden die je droog en schoon houden. Ontdek de ups en downs van de stad terwijl je er stijlvol uitziet.

De strakke lijnen en rechte buizen zijn een toonbeeld van functioneel minimalisme en geven de fiets de fiets een mooie, ongedwongen uitstraling. De Lof...

Electra Loft 7D EQ Ladies' M Cream NA

Electra | Loft 7D EQ Step-Thru
699,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen