Trek FX 3 WSD DISC Stagger L Magenta NA
Trek FX 3 WSD DISC Stagger L Magenta NA

Specificaties

Wielmaat 28
Jaar 2021
Kleur Magenta
Merk Trek
Remmen Schijfrem met hydraulische bediening

Beschrijving

De FX 3 Disc Dames Stagger is een veelzijdige hybride fiets die vooral gericht is op prestaties, comfort en praktische bruikbaarheid. Hij heeft een lichtgewicht aluminium frame, een klassieke stepthrough-geometrie waardoor je eenvoudiger kunt op- en afstappen, plus schijfremmen die onder alle weersomstandigheden krachtig vertragen.

Je bent een forens of een fitness-rijdster die zoekt naar een veelzijdige, comfortabele fiets met kwaliteitsonderdelen die hun waarde bewijzen tijdens langere ritten. Bovendien wil je graag de zitpositie en het rijgevoel van contactpunten - zoals het zadel - die specifiek voor vrouwen zijn ontworpen.

Een lichtgewicht aluminium frame met lage instap, een carbon voorvork, hydraulische schijfremmen voor constante remkracht onder alle weersomstandigheden, een Shimano aandrijving met 18 versnellingen en een breed versnellingsbereik voor het beklimmen van heuvels,...

Trek FX 3 WSD DISC Stagger L Magenta NA

Trek | FX 3 Disc Women's Stagger
849,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen