Trek FX 2 WSD DISC S Matte Quicksilver NA
Trek FX 2 WSD DISC S Matte Quicksilver NA

Specificaties

Wielmaat 28
Jaar 2021
Kleur Matte Quicksilver
Merk Trek
Remmen Schijfrem met hydraulische bediening

Beschrijving

De FX 2 Disc Dames is een veelzijdige hybride fiets voor fitness, woon-werkverkeer of gewoon omdat fietsen zo leuk is! Hij heeft een lichtgewicht frame, betrouwbare schijfremmen die onder alle weersomstandigheden uitstekend remmen, een breed versnellingsbereik en contactpunten die vrouwen onmiddellijk een betere zitpositie en prettiger rijgevoel geven.

Je zoekt één fiets waarmee je aan je conditie kunt werken, naar je werk kunt fietsen én lekker mee kunt toeren. Natuurlijk wil je ook het vertrouwde gevoel van weerbestendige schijfremmen. Je kiest voor de zitpositie en het rijgevoel van een fiets met contactpunten die speciaal voor vrouwen zijn ontworpen.

Een lichtgewicht aluminium frame, hydraulische schijfremmen voor constante remkracht onder alle weersomstandigheden, een Shimano-aandrijving met 24 versnellingen en een breed versnellingsbereik zodat je nooit te zwaar of te licht trapt...

Trek FX 2 WSD DISC S Matte Quicksilver NA

Trek | FX 2 Disc Women's
549,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen