Trek FX 2 DISC EQ M Satin Lithium Grey LR03
Trek FX 2 DISC EQ M Satin Lithium Grey LR03

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De FX 2 Disc Equipped is een stijlvolle en veelzijdige hybride fiets die standaard voorzien is van alle denkbare accessoires. Trainen, woon-werkverkeer of plezierritten maken met een lichtgewicht aluminium frame, 18 versnellingen en smalle banden die snel zijn op de weg en tegelijkertijd stabiel op losse ondergrond.

Je bent op zoek naar een scherp geprijsde hybride fiets met kwaliteitsonderdelen, rijklare accessoires en de superieure remkracht van schijfremmen.

Een licht aluminium frame met hydraulische schijfremmen voor constante remkracht onder alle weersomstandigheden, een Shimano-aandrijving met 18 versnellingen en een breed versnellingsbereik zodat je nooit te zwaar of te licht trapt, en ten slotte alle accessoires die je nodig hebt voor een fijne rit!

De FX 2 Disc Equipped is een breed inzetbare hybride fiets met onderdelen die geschikt zijn voor trainingsritten, boodschappen do...

Trek FX 2 DISC EQ M Satin Lithium Grey LR03

Trek | FX 2 Disc Equipped
849,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen