Trek Dual Sport 1 M Quicksilver NA
Trek Dual Sport 1 M Quicksilver NA

Specificaties

Jaar 2022
Merk Trek

Beschrijving

De Dual Sport 1 is een hybride fiets in de ware zin van het woord: hij blinkt uit op elk soort ondergrond en voert je in één en dezelfde rit probleemloos mee van glad asfalt naar lichte offroad-trails. Het betrouwbare frame, de geveerde voorvork en de all-terrain-banden maken van de Dual Sport 1 een uiterst veelzijdige fiets voor recreatieve fitness-ritten.

Je wilt een hybride fiets die efficiënt rijdt op verharde wegen en comfortabel aanvoelt op ruwer terrein en lichte trails. Je wilt vooral vertrouwen, stabiliteit en veelzijdigheid tijdens recreatieve tochten op verschillende soorten ondergrond.

Een licht aluminium frame, een geveerde voorvork met genoeg veerweg om de scherpe kantjes eraf te halen op ruwe ondergrond, een betrouwbaar aandrijfsysteem met 16 versnellingen en een ruim versnellingenbereik zodat je nooit te licht of te zwaar trapt, gripvaste all-terrain banden die licht ro...

Trek Dual Sport 1 M Quicksilver NA

Trek | Dual Sport 1
624,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen