Dual Sport 3 EQ Stagger M Matte Trek Black NA
Dual Sport 3 EQ Stagger M Matte Trek Black NA

Specificaties

Jaar 2022
Merk Trek

Beschrijving

De Dual Sport 3 Stagger Equipped is een sportieve hybride fiets met een betere afmontage die bestand is tegen lange ritten en woon-werkverkeer op verschillende soorten ondergrond zoals stadswegen en grindpaden. Het lichtgewicht frame heeft een comfortverhogende voorvork en is uitgerust met diverse nuttige accessoires zoals een achterdrager, spatborden en verlichting die stroom krijgt via een naafdynamo.

Je bent op zoek naar een snelle, solide en veelzijdige hybride fiets met kwaliteitsonderdelen en een rijke uitrusting waarmee je dagelijks woon-werkverkeer, trainingsritten, boodschappen, enzovoort kunt doen.

Een licht aluminium frame met een stagger-geometrie zodat je gemakkelijker kunt op- en afstappen, een comfortabele geveerde voorvork met lockout en een eenvoudig te bedienen Shimano 1x10 aandrijving zonder voorderailleur. En maak je geen zorgen, want de 11-46 cassette geeft je vold...

Dual Sport 3 EQ Stagger M Matte Trek Black NA

Trek | Dual Sport 3 Equipped Stagger gen 4
974,
4 varianten

Productvarianten

Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken
Stel uw vraag aan: Leendert
  • Persoonlijk en eerlijk advies
  • Weet alles van de nieuwste snufjes
  • Staat altijd klaar om u te helpen

Meer informatie over deze fiets?

Stel d.m.v. onderstaand formulier direct uw vraag. Wij proberen z.s.m. contact met u op te nemen!

Captcha aan het laden...
Versturen